Home / Advertorial / Herinneringen in een fotokalender

Herinneringen in een fotokalender

Vorige week was mijn moeder jarig, en waar je moeders vaak het meeste plezier mee doet is iets persoonlijks. Het liefst iets wat je zelf hebt gemaakt, of iets waar ze een leuke herinnering aan heeft. Toen Pixum vroeg of ik een fotokalender wilde testen (natuurlijk!), hoefde ik niet lang na te denken voor wie ik deze ging maken. Klik verder voor het resultaat!

Zo kwam de bestelling binnen, goed beschermd in een grote kartonnen enveloppe van Pixum. Ik bestelde deze kalender, een keukenkalender, van ongeveer 13 × 30 cm. Elke maand heb je een nieuwe foto, echt leuk!

Bij Pixum kun je je foto’s laten afdrukken op canvas, posters, verjaardagskalenders (psst, je krijgt nu 30% korting!), jaarkalenders, héél veel verschillende soorten wenskaarten en nog veel meer. Bij de Hema kun je ook foto’s afdrukken, maar Pixum heeft veel meer verschillende cadeaus met foto’s.

Een paar maanden van de kalender. Ik vind de kwaliteit van de foto’s prima, de kleuren komen goed over, ja ik heb er eigenlijk niet zoveel op aan te merken eigenlijk! De fotokalender is verder vrij rustig en simpel, maar dat vind ik ook wel mooi!

Mijn moeder vond het écht een heel leuk cadeau, en een leuke manier om wat vaker naar je (favoriete) foto’s te kijken. Ik heb eigenlijk alleen maar foto’s met foto’s met mensen erop gebruikt en ook heel veel foto’s van vakanties, dit vind ik zelf vaak ook de leukste foto’s om terug te zien!

Kende jij Pixum al? En wat vind je van zo’n fotokalender?

About Gabriel

Check Also

Het belang van het vergelijken van producten: Wat heeft het voor zin?

Als consument worden we dagelijks blootgesteld aan een overvloed aan producten en diensten waaruit we …