Home / Fashion / Outfit | Simple with some studs

Outfit | Simple with some studs

Vorige week kwam mijn statief binnen en ik kon niet wachten om er mee aan de slag te gaan! Helaas moest ik even wachten vanwege de SE-week, maar dit weekend kon ik eindelijk gaan uitproberen! Een statief is ideaal om outfitfoto’s van jezelf te maken, dus dat deed ik ook. Het werd een simpele outfit en ik besloot mijn nieuwe hakken met studs erbij te dragen.

Als ik de foto’s zo terug kijk, vind ik de outfit toch een beetje kaal, er kan wel een riempje bij, of wat accessoires of zo. De volgende keer ga ik proberen een wat spannendere outfit samen te stellen, daar ik ben niet echt goed in, maar ik ga het proberen haha! Ook moet ik nog wat oefenen met scherpstellen. Ik heb nu geprobeerd scherpstellen op een tuinstoel, maar dit werkte niet geweldig, daar moet ik dus nog iets op verzinnen.

Genoeg verbeterpunten dus, maar ik vind het wel heel erg leuk om te doen! Er komen dus zeker meer outfit artikelen! Wat vinden jullie van mijn outfit? En als je tips hebt wat betreft scherpstellen, laat vooral horen!

About Gabriel

Check Also

Zakelijke Beauty

Bij het kledingstuk overhemd, denk je vaak aan een mannelijk hemd. Toch dragen er steeds …