Home / Fashion / Shoplog Gouda, met o.a. Only, Mitch, Sting

Shoplog Gouda, met o.a. Only, Mitch, Sting

Gouda is mooi en gezellig, maar echt shoppen doe ik er bijna nooit. Ik ga dan liever naar andere steden met een groter winkelaanbod. Maar toen ik laatst uit mijn enige twee goede broeken scheurde, moest ik wel de stad in om wat nieuws te kopen. Alweer een paar weken geleden ging ik daarom samen met mijn moeder de stad in, opzoek naar goede broeken! En verrassend genoeg ben ik goed geslaagd, en kwam ik niet alleen met broeken thuis, klik snel verder!

????????????????????????????????????

Wat een voordeel is aan deze tijd van het jaar en het koude weer, is dat het heel rustig is in de stad, en winkels hebben nu hun final sale! Dat was ik helemaal vergeten, dus dat was zeker een leuke verrassing!

Only was de enige winkel waar niks afgeprijsd was, jammer want Only verkoopt naar mijn mening erg leuke kleding. Het is soms wat prijzig, maar ik kan er bijna altijd wel goed slagen. Ook deze keer kwam ik met een tasje de winkel uit. Ik kocht een simpele spijkerbroek. In plaats van één knoop bij de gulp heeft deze broek er drie, daardoor lijkt hij wat hoger te zitten, maar als ik hem aan heb is dat niet zo.

Ook kocht ik een groen met witte trui, ik vind de stof erg grappig en de rits op de schouder (die je op de foto niet ziet) is ook een leuk detail. Bij de armen zit hij wat strakker, daar moest ik even aan wennen, maar ik vind hem nu toch erg leuk!

Bijna op het einde van de Kleiweg zit de kledingzaak Mitch, wat een leuke winkel is dit! Ze verkopen er schoenen en kleding, voorin hangt kleding van merken als Only en achterin zijn de wat klassiekere merken te vinden. Ook hier kocht ik een broek van Only, deze afgeprijsd naar slechts 10 euro! Dat is nog eens een fijne prijs voor een broek!

De derde en laatste broek kocht ik bij de Sting waar ook uitverkoop was. Deze broek was nu 15 euro en ik vond het wel leuk om een wat apartere kleur te hebben. Ondanks de aparte kleur staat hij goed bij veel verschillende kledingstukken.

Tegenover Mitch zit de schoenenzaak Kiki, deze twee winkels horen bij elkaar. Mijn moeder wilde hier wel even een kijkje nemen, maar uiteindelijk liep ik er met een tas naar buiten. Ik besloot een paar donkergroene hakken met studs te passen, gewoon om te kijken hoe ze stonden. Ze bleken enorm lekker te lopen, de hak is heel stabiel, heel licht en maakt nauwelijks geluid als ik loop. Uiteindelijk ben ik door mijn moeder en de verkoopster over gehaald, haha! Ik heb ze nu eigenlijk niet nodig, maar van dit soort schoenen ga ik wel nog heel lang plezier hebben. Mijn voeten groeien namelijk niet meer en ze blijven ook lang mooi omdat ze van echt leer zijn. En nu komt het mooiste: deze schoenen gingen van 100 euro naar slechts 40! Jullie begrijpen vast wel dat ik de rest van de dag met een grote glimlach heb rondgelopen.

Binnenkort ga ik een outfit of the day maken met een van deze kledingstukken. De hakken zullen sowieso terugkomen, want ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe schoenen. 🙂

Hebben jullie nog geshopt deze vakantie,
of iets gekocht in de uitverkoop?

About Gabriel

Check Also

Zakelijke Beauty

Bij het kledingstuk overhemd, denk je vaak aan een mannelijk hemd. Toch dragen er steeds …