Home / Items / Gabor schoenen gaan van generatie naar generatie

Gabor schoenen gaan van generatie naar generatie

Wel vaker hoor je dat een schoenenmerk begonnen is als familiebedrijf en nog steeds op deze manier door de jaren heen blijft bestaan. Ook Gabor schoenen uit Rosenheim is een familiebedrijf. Als je hier niet eerder over gehoord hebt, dan is dat verbazingwekkend. Het merk bestaat namelijk al meer dan 60 jaar en is een groot merk in de industrie van schoenen. Inmiddels produceren zij ook handtassen, schoenen voor kinderen en items om de schoenen mee te onderhouden. Zorg voor schoenen staat dan ook voorop.

Jarenlange ervaring, de kracht van de Gabor schoenen
Van generatie naar generatie is de ervaring gegroeid en verbetert. Dit zorg ervoor dat jij zeker weet dat de kwaliteit goed zal zijn bij het aanschaffen van een paar Gabor schoenen. Niet veel merken kunnen zeggen dat zij al zo lang in het vak zitten. Zo hebben zij de collecties erg uit kunnen breiden. Van pumps tot aan sandalen, maar ook laarzen en sneakers zijn te vinden in de collecties.

Met trots gedragen worden
Altijd fijn om te weten dat er met zorg aan jouw schoenen gewerkt is. Niet alleen is het design van schoenen belangrijk bij de keuze die je maakt. Ook bepalen schoenen voor een zeker deel of jij het wandelen lang vol zal houden. Met verkeerde pasvormen kunnen we last krijgen van blaren, knellingen of zelfs blessures.

Waar je op moet letten bij het aanschaffen van schoenen
Hoe weet je of de pasvorm goed is bij jouw voeten? Twee zaken zijn het belangrijkste. Je voeten horen niet te schuiven in de schoenen en de tenen moeten niet knellen. Het best is om aan het eind van de dag schoenen te passen. Dan zijn de voeten wat uitgezet. Als je schoenen in de ochtend koopt kan het dus zo zijn dat de schoenen in de loop van de dag wat gaan knellen.

About Gabriel

Check Also

Winactie! 2× een sieradensetje

Als je gisteren goed hebt opgelet, wist je al dat er vandaag een winactie online …