Home / Items / Winactie! 2× een sieradensetje

Winactie! 2× een sieradensetje

Als je gisteren goed hebt opgelet, wist je al dat er vandaag een winactie online zou komen. Winacties doe ik bijna nooit, maar nu ik twee jaar blog, kan ik er eigenlijk niet onderuit! Ik blog twee jaar, en daarom valt er vandaag ook twee keer iets te winnen. Klik snel verder voor de prijzen en doe mee als je dat leuk lijkt!

Het eerste setje bestaat uit een ketting met kruis en een infinity ring. Twee sieraden die je misschien al vaker langs hebt zien komen, maar hoe groter de kans dat veel bezoeksters dit leuk vinden! De ketting is zilverkleurig en vrij kort, hij kan ook gedragen worden als armband door hem meerdere keren om je pols te doet. De infinity ring is ook zilverkleurig en het is mijn persoonlijke favoriet. Het is een simpel sieraad en het teken van oneindigheid vind ik erg mooi.

Het tweede setje bevat twee kettingen, een ketting met een wishbone en een ketting met een klokje. Een wishbone is in het Nederlands een geluksbotje. De gedachte achter zo’n ketting is dat je een wens doet als je hem om doen, en als de ketting uiteindelijk breek, komt je wens uit! De ketting met het klokje is echt zo’n vintage item, hij loopt op batterijen trouwens.

Wat moet je doen om mee te doen?

  • Laat een reactie achter dat je mee doet
  • Vertel welk setje je zou willen winnen (en eventueel ook waarom, vind ik leuk!)
  • Volg mij op Bloglovin’
Als je wilt, kun je me ook volgen op Twitter en Instagram, dit is allebei BrechtjevZ.

En dat is het, hopelijk zijn jullie enthousiast over wat er te winnen valt! Ik in ieder geval wel, ik zou het liefst alles zelf houden haha! Op zaterdag 20 april maak ik bekend wie er gewonnen hebben!

Edit: tot nu toe gaat iedereen voor setje 1, dat heb ik blijkbaar toch verkeerd ingeschat. Even een tip: je maak nu natuurlijk veel meer kans als je voor setje 2 gaat. 😉

About Gabriel

Check Also

Gabor schoenen gaan van generatie naar generatie

Wel vaker hoor je dat een schoenenmerk begonnen is als familiebedrijf en nog steeds op …