Home / Make-up / Review: MAC Cranberry eyeshadow

Review: MAC Cranberry eyeshadow

O, wat ze zeggen is waar! Koop één MAC product en je wilt meer! In de laatste week van de zomervakantie mocht ik iets uitzoeken bij de MAC counter als verjaardagscadeautje van mijn nichtjes. Dit is dan mijn derde MAC product en ik vind dat ik daarmee al best een ‘MAC stash’ heb opgebouwd. Mag je drie producten een stash noemen? Ja ik vind van wel! Helemaal als je bedenkt dat deze producten als snel rond de twintig euro kosten! Lees verder als je wilt weten wat ik van deze oogschaduw vind. 

Zoals altijd werd ik weer aardig geholpen bij MAC, ik was deze keer bij de MAC counter in Groningen. Wat ik vooral heel leuk vond ik dat MUA die mij hielp erg geïnteresseerd was in mijn blog. Ze scheen Willemijn en Martine van LiveLifeGorgeous goed te kennen, echt leuk!

De oogschaduws die ik erg mooi vond waren Coppering en Cranberry. Toen ik om advies vroeg wees ze gelijk naar de kleur Cranberry. ‘Deze is prachtig bij groene ogen!’, zei ze. Ze bracht de oogschaduw heel natuurlijk aan in de arcadeboog en voegde ook nog een lichtere kleur toe voor op het hele ooglid. Ik vond dit al mooi, maar met mascara en oogpotlood was het helemaal af! Ik vind het heel leuk dat zo’n aparte kleur als Cranberry toch opeens zo mooi kan uitpakken!

Zoals je ziet bevat de oogschaduw véél pigment. Daarnaast brengt hij ook fijn en makkelijk aan. Hij is niet te los en poederig, dus je hebt totaal geen last van poeder die op je wangen terecht komt. Wat ik ook erg leuk vind is dat je met deze oogschaduw waarschijnlijk velen kanten op kunt! Je kunt voor een mooie natuurlijke look gaan zoals de MUA bij MAC deed, maar ook voor een hele heftige look. Over het hele ooglid schijnt deze oogschaduw namelijk ook erg mooi te zijn.

Ik ga vooral experimenten met deze oogschaduw! Binnenkort wil ik ook een artikel maken over twee totaal verschillende looks met deze oogschaduw. Hebben jullie al producten van MAC? En wat vind je van deze oogschaduw?

About Gabriel