Home / Over de site

Over de site

De naam LogNieuws zegt al gelijk wat je hier kunt verwachten. Op deze blog vind je van alles terug wat ik leuk vind, ik schrijf over de dingen die mijn interesseren. Ik startte mijn blog 23 maart 2011 bij Blogger. Hier heb ik ruim anderhalf jaar geblogd, totdat ik op 3 juni 2012 overstapte naar WordPress. Dit was omdat ik verder wilde en meer mogelijkheden wilden. Ik wilde meer uit mijn blog halen en ik denk dat ik op WordPress verder kan groeien.

Eerder blogde ik alleen over beauty, maar dat is veranderd. Ik vind het nu ook erg leuk om meer lifestyle en persoonlijke artikelen te schrijven. Het leuke hieraan is dat het zo afwisselend is! Het kan gaan over iets wat ik heb meegemaakt, in een soort column-vorm, maar ook kleine artikeltjes over wat ik vindt of dingen die ik even kwijt wil, Do It Yourselfs en nog veel meer. Mouwlengte-7 slim fit | Lange T-shirts | pochet

Heb je vragen over hoe ik mijn blog heb gemaakt, of over welke apparaten en programma’s ik gebruik? Deze kun je stellen via info@bybrechtje.nl, maar ik ben van plan hier binnenkort een artikel over te schrijven. Deze zal ik hier dan ook even linken.Italiaanse heren overhemden onlineVergaderen UtrechtReclamebureauDepressie |tonersMartijn de Wit Vloeren

Partners

Vrijgezellenfeest Amsterdam Mokumevents.nl
VCA Cursus – VCA-cursus.com
Solidworks Simulation – Designsolutions
gopro – Kamera Express
Escape room – Escape World
it talent – Procam
grafmonument – Ewijk Grafstenen
Online hoortoestel – Online Hoortoestellen
Onderzoeken – Nipo
Monitoring en analyse – LexisNexis
Desktop Metal – Layertec
Ledikant – Bedden.nl
roze zitzak- Terapy
relatietherapie 076
makelaar amsterdam – DeNederlanden
Tarzan vibrator – Christine Le Duc
Kunstgebit – CDC Tandzorg
Relatie bureau – Mens-en-Relatie.nl
Factoringmaatschappij – Factoring Vergelijken
Payroll software – NMBRS
Financieel adviseur Soest – Finfit
vacature incassomedewerker e-legal
Carnavalskleding dames – e-carnavalskleding
iphone reparatie haarlem thephonelab
Kindermatras