Home / Persoonlijk / Grote Update: ik ga gewoon verder

Grote Update: ik ga gewoon verder

Hallo lieve volgers, die na mijn immens lange stop nog steeds mijn blog willen bezoeken! Het is echt heel lang geleden dat ik iets heb gepost, en nog langer geleden dat ik echt regelmatig blogde. Ik wil het weer gaan proberen, maar allereerst lijkt het mij goed om jullie op de hoogte te stellen van de plannen en van hoe het met mij gaat. 

Bloggen missen?

Om eerlijk te zijn, ik heb het bloggen niet heel erg gemist. Het kost nou eenmaal veel tijd om regelmatig een artikel te schrijven, foto’s erbij te maken, alles te uploaden, enzovoorts. Zonder dit alles heb ik deze vakantie veel meer met vrienden en vriendinnen afgesproken, dagjes weg met mijn ouders en broertje, en dit allemaal zonder steeds die blog in mijn achterhoofd. Je vraagt je misschien af waarom ik nu dan weer wil beginnen. Nou, ik heb al die weken (correctie: maanden!) zeker wel andere blogs gevolgd, en vooral veel YouTube video’s gekeken. Daarnaast is ‘mijn liefde voor make-up’ (ja ja) weer terug van weg geweest. Andere blogs en YouTube video’s inspireren mij, en ik wil ook weer gaan schrijven!

Elke dag is voor mij sowieso niet haalbaar. Het zou een erg grote omschakeling zijn van helemaal niet, naar dagelijks een nieuw artikel. Daarnaast beginnen volgende week ook in het midden van de land de scholen, en dat betekent dat ook ik weer aan de bak moet. Het zesde jaar, het examenjaar!

Verjaardag

Nu even een stukje over mezelf, een soort persoonlijke update. Maandag, 26 augustus, was ik jarig, ik werd zeventien! Sommigen vinden het een ‘net-niet leeftijd’, maar ik ben blij dat ik nog niet volwassen ben. Een beetje onzin is het wel, maar officieel ben je met achttien jaar geen kind meer. Dit vind ik best spannend eigenlijk. Ik dwaal af, want wat ik eigenlijk wilde vertellen is wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Een nieuwe laptop! En een hele goede ook! Ik heb de helft zelf betaald, mijn ouders betaalden een deel, en ik heb geld gevraagd voor mijn verjaardag. Mijn spaarrekening is leeg, maar dat vind ik het helemaal waard! Als jullie willen kan ik er nog wel een blogpost over schrijven.

Op de dag zelf heb ik verder niet zoveel gedaan. Er kwam bezoek, en ’s avonds gingen mijn broertje en ik naar mijn opa en oma in de Achterhoek. Hier logeren we een paar daagjes, mijn nichtjes wonen hier ook in de buurt dus dat is heel gezellig! En ja, toen kreeg ik plots weer zin om te bloggen, dus waarom niet?

Een paar veranderingen

De blog blijft niet precies hetzelfde. Dit bedoel ik qua uiterlijk, maar ook wat betreft inhoud wil ik wat veranderen. Geen drastische veranderingen, het zal niet onherkenbaar worden, maar ik wil het net even wat anders aanpakken. Allereerst wil ik eindelijk gaan beginnen aan die nieuwe lay-out, hopelijk is dit een extra motivatie om het weer op te pakken. Daarnaast ga ik proberen meer te variëren in de artikelen die ik maak. Het onderwerp van mijn blog wordt wat breder en zal gaan over veel meer dingen die ik leuk vind. Op deze manier hoop ik het persoonlijker te maken, en misschien ook wel meer verschillende bezoekers te trekken.

Beauty blijft een belangrijk onderwerp. Eerlijk gezegd moet ik ook nog even gaan brainstormen over wat ik verder wil gaan schrijven. Ik heb al wel wat ideetjes hoor, maar helemaal zeker weet ik het nog niet. Geeft niet, want nieuwe ideeën ontstaan ook als je eenmaal bezig bent.

Dat was een aardige lap tekst en als je het helemaal hebt af gelezen vind ik dat super! Ik ben sowieso heel erg blij met alle volgers die toch zijn blijven hangen, jullie zijn top! Deze week zullen er nog een of twee artikelen online komen. Ik ga niks beloven, want ik heb gemerkt dat dat niet werkt bij mij. Daarnaast ben ik vrijdag pas weer thuis, dus dat gaat even wat minder makkelijk.

Jullie zien het wel verschijnen! Hoe gaat het nu met jullie?

Liefs, Brechtje.

About Gabriel