Home / Picture Journal / Picture Journal september #1

Picture Journal september #1

De zomer is voorbij gevlogen en er is weer een nieuwe maand begonnen! De scholen zijn weer begonnen en de herfst staat voor de deur. Zelf ben ik gek op de herfst, ik vind het een heel gezellig en mooi seizoen. De afgelopen weken heb ik weer wat foto’s gemaakt via Instagram en die ga ik jullie laten zien. Deze maand ging ik onder andere weer naar school en de laatste dag van de vakantie vierde ik mij verjaardag! Klik snel verder!

Links: Middageten, in de vakantie kan je er lekker de tijd voor nemen en dat deed ik dan ook! Rechts: De laatste paar weken was het echt snikheet! Goede gelegenheid om ijs in te slaan. Deze versie van Ben&Jerry’s kende ik nog niet, het is een soort combinatie van Cookie Dough en Chocolate Fudge Brownie. Hij was in ieder geval super lekker!

Links: Noortje ligt er weer lekker bij. Rechts: WHOOOO, 26 augustus was ik jarig! ‘s Ochtends werd ik wakker gezongen door mijn ouders en mijn broertje, dat blijft gewoon leuk! Ik kreeg gelijk al een cadeautjes en een paar kaartjes, yeeee! Voor mijn verjaardag kreeg ik trouwens een mobiel, lees dit artikel als je meer wilt weten. Alle foto’s zijn vanaf nu ook gemaakt met mijn eigen mobiel, eindelijk!

Links: Ballonnen voor het raam, ik ben 16! Rechts: Dit is wat er de volgende dag nog over was van de taart. Ik moest die dag mijn rooster ophalen, toen ik thuis kwam nam ik gelijk een stukje. Nog steeds lekker. 🙂

Links: Mijn bestelling van Paula’s Choice was binnen! Ik bestelde een exfoliant met 1% salicylzuur, er komt binnenkort een artikel over! Rechts: Carrot cake van de Plus, die was verrassend lekker!

Links: De kippen voeren bij mijn opa en oma op de boerderij. De haan besloot voor mij even mooi te poseren. Rechts: Mijn opa en oma gaan verhuizen en dit weekend ben ik er met mijn moeder heen geweest om te helpen. Dit is wat er nog allemaal moet worden uitgezocht, pfoe!

Links: De moestuin vind ik altijd zo’n magisch plekje. De frambozen zijn nu heel erg lekker! Rechts: Met de trein weer naar huis, moe maar het was wel heel leuk!

Dit waren mijn afgelopen twee weken. Zoals ik al zei zijn de foto’s vanaf mijn verjaardag gemaakt met mijn nieuwe mobiel. Hiervoor fotografeerde ik altijd met de iPod van mijn moeder. Nu ik zelf een telefoon met Instagram heb, kan ik ook meer foto’s maken buiten huis! De laatste week ging ik trouwens weer naar school, maar daar heb ik nog geen foto’s van gemaakt. Komt nog wel!

Hoe waren jou afgelopen twee weken? En hebben jullie al een beetje zin in de herfst?

About Gabriel