Home / sieradensetje / Uitslag winactie 2× sieradensetje

Uitslag winactie 2× sieradensetje

????????????????????????????????????

23 dagen heb je mee kunnen doen aan de winactie, en vandaag is het zo ver! De uitslag, wie zijn de winnarressen? Er deden een hoop meiden mee om kans te maken om één van de twee sieradensetjes, benieuwd of jij gewonnen hebt? Klik snel verder!

Setje 1 was duidelijk het meest gewilde setje! Van de 15 mensen die kans maakte, kwam Chloe als winnares uit de bus, of eigenlijk uit de gokmachine. Ik besloot de uitslag compleet random te doen, ik wilde niemand voortrekken en op deze manier maakt iedereen even veel kans! Gefeliciteerd Chloe!

Setje 2 ging wat minder snel van start, maar na een tijdje waren er toch aardig want mensen die voor het tweede setje gingen. Er deden 8 mensen mee, en Myrthe is gelukkige! Myrthe liet bij de winactie een hele lieve reactie achter, dus ik vind het stiekem heel leuk dat ze gewonnen heeft! Gefeliciteerd Myrthe!

Hopelijk zijn jullie blij met de prijzen, en de rest niet getreurd, ik hoop snel weer een winactie te doen! Op naar meer volgers, en nog een jaar bloggen haha! Chloe en Myrthe, ik stuur jullie vandaag een mailtje op het e-mailadres wat je altijd invult bij het plaatsen van een reactie!

Liefs, Brechtje.

About Gabriel