Home / Site / Hoera, ik blog 2 jaar!

Hoera, ik blog 2 jaar!

Hey lieve volgers! Met mijn geweldige planningsvaardigheden *kuch* en suffe hoofd, ben ik gewoon 5 dagen te laat met dit artikel. Wauw, wat een faal. Maar toch: IK BLOG NU TWEE JAAR! Poe, twee jaar, dat is niet niks al zeg ik het zelf! In dit artikel staan een aantal kleine feitjes over de afgelopen twee jaar en de plannen voor mijn blog voor de komende jaren!

Zoals hier boven al zei, wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties die jullie hebben geplaatst! Hier wordt ik echt heel blij van, en ik vind het sowieso heel tof dat jullie reageren op mijn artikelen. Dat maakt het bloggen nog veel leuker!

Het afgelopen jaar ging eigenlijk wat minder soepel dan het jaar hiervoor. Ik ben veel onregelmatiger gaan posten en dat vind ik toch wel jammer. Ik kan mezelf niet verplichten om elke dag een artikel online te zetten, maar ik wil wel streven naar wat meer regelmaat. Dat is mijn belangrijkste doel voor het komende jaar!

Ten tweede de lay-out, deze heb ik even lang als mijn domein – dus 297 dagen haha – en ik ben wel toe aan iets nieuws. Laatst had ik wel iets geprobeerd, maar het beviel mij toch niet helemaal. In de meivakantie, of misschien wel eerder, wil ik er weer voor gaan zitten. Het kost even wat moeite en gepruts met gekke codes, maar uiteindelijk is dit het helemaal waard!

Goed, twee jaar dus, en ik vind het nog steeds leuk om te doen! Af en toe heb ik een blogdipje, maar ik ga gewoon door! Wat zijn naar jouw mening dingen die ik kan verbeteren, wees eerlijk, ik hoor het graag. Ook suggesties voor artikelen zijn altijd welkom!

About Gabriel