Home / Uncategorized / Dit zijn de geboortekaartjes trends van 2018

Dit zijn de geboortekaartjes trends van 2018

Het uitzoeken van een geboortekaartje is een bijzonder moment. Ondanks het feit dat er bijna geen post meer verstuurd wordt, is het een speciale manier om de geboorte van je kind zo bekend te maken. Het vinden van het perfecte geboortekaartje kan een behoorlijke zoektocht worden. Er zijn zoveel stijlen en ontwerpen beschikbaar. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Waar begin je met de zoektocht naar het perfecte kaartje? Welke trend past bij jou? Wij hebben voor jou de trends van 2018 op een rijtje gezet.

Botanische geboortekaartjes

Deze geboortekaartjes kunnen je een beetje doen denken aan de jungle. Dit stoere design kan bestaan uit bladeren van palmbomen, kleurrijke vogels en veertjes. Ben je uitgerekend in de lente of zomer? Dan past deze botanische stijl goed bij het seizoen. Deze stijl bestaat uit veel aspecten uit de natuur. Wil je graag een genderneutraal geboortekaartje, of weet je het geslacht nog niet? Dan is deze stijl een goede keus.

 

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  

Goud is dit jaar dé trend

Wil je liever een elegant geboortekaartje? Ga dan voor deze eigentijdse geboortekaartjestrend, ga voor goud. Deze kleur kun je zowel subtiel als wat meer opvallend gebruiken. Je geboortekaartje wordt er erg feestelijk van. En dat mag ook, want je hebt wat te vieren. Vrolijk het geboortekaartje bijvoorbeeld op met gouden hartjes of gouden polkadots. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Wil je het toch wat rustiger houden? Combineer goud dan subtiel met pasteltinten. Hierdoor krijg je een chique, kleurrijk geboortekaartje.

 

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):

Silhouetten geboortekaartjes

Wil je een wat minder opvallend geboortekaartje? Dan is een silhouetten geboortekaartje wellicht iets voor jou. Deze kaartjes zijn terug van weggeweest. Een silhouet is een visueel beeld van een ondoorzichtig object. Denk bij geboortekaartjes bijvoorbeeld aan een silhouet van een ooievaar of meisje met kinderwagen. Je kunt zelf uit vele silhouetten kiezen. Deze kaarten zijn tijdloos en daarom een veilige keuze.

 

Heb je een al een stijl uitgekozen? Of ga je je eigen kaartje helemaal ontwerpen? Lees dan nog even deze tips, zo vergeet je bij het versturen van het geboortekaartje niets:

  1. Verstuur de kaartjes wanneer jij denkt dat het het juiste moment is. Veel mensen versturen het kaartje op de tweede dag na de bevalling, maar hier zijn geen regels aan verbonden. Je kunt het kaartje dus gewoon sturen wanneer je zelf wil.   
  2. Stel van tevoren een adressenlijst op. Begin hier vroeg mee, dan wordt de kans kleiner dat je iemand vergeet.
  3. Bestel een proef geboortekaartje vooraf.
  4. Bestel de kaartjes op tijd. Er zijn bedrijven die met een deadline werken, houdt deze datum dus in de gaten.

About Gabriel

Check Also

Wees specifiek over jouw inspiratie

Als het lijkt alsof de spullen die je koopt meer kunst- of design inspiratie nodig …