Home / Uncategorized / Een themafeest voor je baby

Een themafeest voor je baby

Wanneer je baby een aantal maanden oud is, of alweer 1 jaar wordt is het ontzettend leuk om een feestje te geven. In de eerste zes maanden groeien baby’s het hardst. Omdat ze zo snel veranderen en zich blijven ontwikkelen, is het een goed idee om iedereen weer eens uit te nodigen. Dat kan door middel van een feestje. Ook kun je mensen uit je wijk uitnodigen die ook net een baby hebben gekregen. Zo leer je hen wat beter kennen. Een leuk feestje om te geven is een themafeestje. Het organiseren van een themafeestje is eenvoudig, omdat je je goed kunt richten op één thema. Het meest populaire themafeestje voor de meisjes is een prinsessenfeestje. Allemaal verkleed in een mooie prinsessenjurk. Voor de jongens is dit een stoer piratenfeestje.

 

Meisjesthema: een prinsessenfeestje

Het ultieme feestje voor een meisje is natuurlijke een prinsessenfeestje. Iedereen verkleed in mooie prinsessenjurken, op tafel mooi versierde cupcakes of een high tea. Met deze lekkere hapjes kunnen ook de ouders genieten van dit hippe babyfeestje. Bovendien is er voor een prinsessenfeestje heel veel versiering verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan vlaggetjes, borden, bekers, servetten en tafelkleden van een Disney film zoals Frozen. Cadeautips voor de prinses: geef een speen met een prinses erop, een prinsessenjurkje voor de pop of een prinsessenkroontje.

 

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  

Jongensthema: een piratenfeestje

Aargh, kom aan boord een hijs de zeilen. Het is tijd voor een piratenfeestje. Bij een baby piratenfeestje zijn de jongens als stoere piraten verkleed. Met een ooglapje voor, een papegaai op het schouder of een haak aan de arm is deze outfit zeker compleet. De meisjes hebben zich ook verkleed als piraat of in een prinsessenjurk. Voor dit themafeest is ook genoeg decoratiemateriaal verkrijgbaar. Denk aan stoere vlaggen, plastic zwaarden enzovoort.

 

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):

Verkleedkleding voor baby’s

Op het internet vind je een ruim aanbod van prinsessenjurken en piratenpakken voor jouw baby. Genoeg keus zou je zeggen. Maar baby’s kruipen het liefst zo veel mogelijk rond. Hoe zorg je er nu voor dat de verkleedkleding goed blijft zitten? Let bij de aankoop van een prinsessenjurk op het elastiek dat gebruikt wordt. Dit moet bij de prinsessenjurk ter hoogte van de taille zitten. Zorg ervoor dat je een majo uitkiest met sokjes, die goed bij de prinsessenjurk past. Zo blijft je baby warme voeten houden en kan ze gewoon rondkruipen zonder dat de prinsessenjurk of majo uitglijdt. Zorg bij de aankoop van een piratenoutfit dat de broek met elastiek gevoerd is, zodat ook hij ongehinderd mee kan blijven spelen.

About Gabriel

Check Also

Wees specifiek over jouw inspiratie

Als het lijkt alsof de spullen die je koopt meer kunst- of design inspiratie nodig …