Home / Uncategorized / Mannenblogs, voor zowel mannen als vrouwen

Mannenblogs, voor zowel mannen als vrouwen

De blogs voor koken, breien en allerlei andere hobby’s zijn al lange tijd populair. Net als de blaadjes en glossy’s voor vrouwen. Maar wat misschien wat minder bekend is, is het mannenblog. Een glossy voor mannen, maar dan online. Een blog vol tips over de juiste tandarts kiezen tot verwijzingen naar andere leuke sites. Heb je een inspiratie voor een nieuw kapsel nodig, geen probleem, genoeg tips op een mannenblog. Wil jij iets met vrienden ondernemen, maar weet je nog niet wat, kijk dan op een mannenblog. Daar staan allerlei verschillende dingen. Een voorbeeld van zo’n mannenblog is bijvoorbeeld mannentips.nl, waar je al deze artikelen kan vinden. 

De hipste lange kapsels

Ben je nog op zoek naar een leuk kapsel, zoek dan eens op Kapsels met lang haar. Een hip kapsel voor de mannen is je haar gedeeltelijk laten opscheren. Dit opscheren gaat alleen aan de zijkant en achterkant. Bovenop laat je je haar dan wat langer staan. Dit is een stijl die niet zo extreem klinkt, maar het kan wel een drastische verandering zijn. Het is namelijk heel bepalend voor de vorm van je gezicht. De zijkanten opscheren zorgt ervoor dat je geen opvulling meer hebt naast je gezicht en je dus ook niet zoveel kan verhullen. VInd je dit toch niet helemaal mooi, laat de zijkanten dan wat langer. 

Kijk ook eens ergens anders

Op veel blogs worden er ook verwijzingen gemaakt naar andere websites. Een site waar veel mannenblogs naar verwijzen is skoften. Zij hebben nu ook een Skoften online app ontwikkeld, zodat je ook gemakkelijk op je telefoon skoften kan bezoeken. Skoften is origineel begonnen als website die opgericht is door twee mannen. De naam skoften komt van het woord schoften. Deze naam is natuurlijk wat te nadrukkelijk, dus hebben ze een afzwakking van dit woord gemaakt. Het is een website waar je mooie vrouwen kunt bewonderen, filmpjes kunt kijken, foto’s kunt zien en reportages kunt lezen. 

Doe eens wat anders met je vrienden

Als je graag eens wat tofs wilt doen dat je niet snel zult vergeten kan je ook op een mannenforum kijken. Een grote tip is om één van de vele buitensportactiviteiten te doen. Buitensporten kunnen namelijk behoorlijk extreem zijn. Zo kan je vrienden testen en leer je ze ook van een andere kant. Iedereen gedraagt zich namelijk anders onder druk. Dit kan je kweken door stressvolle activiteiten te doen, zoals raften, klimmen of cliffdiven. Gelukkig zijn deze activiteiten niet alleen maar spannend, maar ook hartstikke leuk. Daarbij kan je elkaar ook aanvullen in de teamactiviteiten, waardoor jullie nog dichter naar elkaar toe groeien. 

Wat vinden die mannen nou leuk?

Ook als je geen man bent, kom je misschien nog wel eens op een mannenblog terecht. Als je even niet weet wat je mannelijke vrienden of familieleden ook al weer leuk vinden, is het niet gek om eens een kijkje op zo’n blog voor mannen te nemen. Vooral als je weer een sinterklaasgedicht gaat schrijven en je niet meer weet waar je het over moet hebben. Of heb je weer een cadeautje nodig voor een man, maar weet je niet wat je moet geven. Lees dan wat mannen over het algemeen waarderen. Van een dagje karten tot een nieuwe trui, je vindt het op een mannenblog.

About Gabriel

Check Also

Wees specifiek over jouw inspiratie

Als het lijkt alsof de spullen die je koopt meer kunst- of design inspiratie nodig …